Bilfri dag på «commercial drive» i Vancouver

Posted on by

15 Juni går «Car Free Day on Commercial Drive» av stabelen i Vancouver. Dette er et årlig arrangement hvor alle bilene blir parkert, og folk strømmer ut i gata for å gjøre en haug med morsomme sprell.

Her kan man grille fisk over åpen ild, se trommeslagere i parader, se medisinske urte-hager og DJ’er som spiller de feteste låtene i gata. Denne dagen er for alle og en hver, og hvis man vil bidra er det ikke et problem i det hele tatt. I år er nesten ingen til planlagt, og arrangørene ber alle som vil om å komme med sine sprøe oppfinnelser, saker og fremføringer og virkelig gjøre årets arrangement til noe helt spesielt.

Hit kan man komme og selge sine hjemmelagede askebeger og kaffekrus, eller sine fotografier om man er det. Alt er lov, så lenge man er med på leken kan man gjør omtrent hva man vil. Det er jo greit om man kanskje følger Car free day ånden, og bidrar med noe økologisk for å øke oppmerksomheten rundt planeten vår.

Dette arrangementet har vært gjort årlig i ganske mange å nå, og blir mer og mer populært hvert år. Hvis du vil være med så bare søk etter det på Google, så vil du finne masse informasjon om hele arrangementet. Hvis du vil bidra er du hjertelig velkommen til det også.