Bli hjemme – gjør noe morsomt

Posted on by

Spar miljøet – bli hjemme

Nyadelgade03Før i tiden var huset et sted man spiste og sov, verken mer eller mindre. Nå om dagen har man derimot såpass brede muligheter til å ha det moro uten å gå ut inngangsdøra, at en bilfri dag absolutt ikke bør skremme noen. Bilfrie dager er altfor sjeldne, og hvis flere mennesker hadde sett det positive med å bli hjemme en gang i blant ville miljøet vært endeløst takknemlig. Først og fremst sparer du miljøet for utslipp som du ville skapt med en reise til bestemor, eller hvis du dro på piknik med gjengen. Blir du hjemme, kan du ha mye moro.

Bordspill med familien

Det moderne mennesket tilbringer så liten tid med familien, man sitter istedenfor alene med hver sine mobiler og nettbrett. Hvorfor ikke velge en dag i uken der dere fokuserer på hverandre, i stedet for teknologien som omringer oss alle? Det vil gagne alle, og stemningen i huset vil bli langt bedre – både før og etter familiekvelden. Bordspill var jo så gøyale før i tiden, hvorfor har vi sluttet med disse?

Spill på nettet

Bor du alene, eller vil helst ha noen timer for deg selv før det er leggetid? Da er nettspill løsningen på å ha det moro på den bilfrie dagen. Du kan søke opp tusenvis av morsomme spill helt på egen hånd – utvalget på nettet er enormt, og du trenger ikke laste ned noe som helst. Vil du slippe å søke, og gå rett på underholdende spill, kanskje med penger som innsats? Klikk her, så får du utfyllende informasjon om de ferskeste nettcasinoene på markedet.

Se film

Har du en Smart-TV, er det bare å installere Netflix nå med en gang. Det finnes ikke noen bedre strømmetjeneste der ute enn Netflix, nemlig – 75 millioner brukere verden rundt kan neppe ta feil . Med tusenvis av filmer og TV-serier blant utvalget vil du alltid finne noe spennende å titte på, samtidig som du skåner miljøet.

Strikking

Strikkegensere har blitt mote igjen – dermed er det på tide å friske opp minnene fra strikketimene på skolen! Med tiden vil du lage flotte gensere alle vil skryte av. De perfekte gavene, uansett høytid. Strikkegensere er både varme og fasjonable.